Пътна помощ - Стара Загора

За нас

Свържете се с нас!

0878 94 99 12 0899 000 146 0878 94 99 13 transsplav@abv.bg Стара Загора Работно време - 24/7

Мисия „Пътна помощ“

Фирма „Транс Сплав“ предлага денонощна лицензирана пътна помощ на шофьорите на леки автомобили, автобуси и тежкотоварни автомобили за територията на област Стара Загора.
Ние разполагаме с модерно оборудване и автомобилен парк от 60 автомобила, хидравлични платформи, хидравлични лебедки за камиони, за автобуси и др. Разполагаме с оборудване за изтегляне на автомобили, автобуси, тирове и камиони от канавки, дерета и други места извън пътната настилка.
Можете да се възползвате не само от предлаганата услуга по пътна помощ, но и от услугите на автосервиза на фирмата, както и от автоморгата – по закупуване на авто части или продаване на старата кола за скрап.

Традиция и професионализъм

Нашите служители са професионалисти в областта на автомонтьорството с дългогодишен опит в сферата. Те преминават през регулярни обучения, свързани с най-новите технологии в автомобилизма. По този начин не само усъвършенстват себе си, но и стават по-полезни със своите знания на хората на пътя.

Свържете се с нас при нужда

Изписаните на нашия сайт за пътна помощ телефони са актуални и винаги има дежурен колега, който ще отговори на вашето обаждане за нужда от помощ при авария или пътно транспортно произшествие.