Пътна помощ - Стара Загора

Автоморга

Свържете се с нас!

0878 94 99 12 0899 000 146 0878 94 99 13 transsplav@abv.bg Стара Загора Работно време - 24/7

Защо да предадем старата кола на автоморга?

Старите коли в България са масово използвани, тъй като огромен процент от българите закупуват коли втора ръка, внесени от Западна Европа. Поради тази причина се налага и тяхната по-честа смяна, тъй като отделни части се амортизират, износват или повреждат, а тяхната поправка може да бъде много скъпа.

Ако вашият случай е такъв, или ако автомобилът ви е претърпял катастрофа и щетите, нанесени по него, са твърде големи, то вероятно ще си закупите нова кола, но възниква въпросът какво да правим със старата. Плащането на данъци ежегодно по кола, която не използваме, е безсмислено, а и освен това при застояването – колата започва да вреди на околната среда.

При предаването на коли за скрап вие можете да направите три полезни неща: на първо място – да опазите природата; на второ – отделни части, които не са повредени могат да влязат в повторна употреба от някой друг; и на трето – да спечелите пари.

Спечелете пари при предаването на МПС за скрап

При нас можете да продадете коли, които вече не са в движение, както и отделни авточасти. Ние разполагаме с модерна автоморга за разкомплектоване  и съхранение на отделни авточасти. Срещу вашата стара кола, ние ще ви предложим:

  • Изкупуване на добра цена;
  • Превоз за наша сметка и взимане на колата от вашия паркинг;
  • Екологично решение, с което подпомагате опазването на околната среда.

Свържете се с нас

Обадете ни се на посочените телефони и след направен оглед на автомобила ще получите оферта за неговото изкупуване. Нашата фирма разполага с всички разрешителни и модерна техника и технология по европейски стандарти за преработката на стари автомобили. При изкупуването на колата от наша страна, вие получавате гаранция, че тя ще бъде преработена по екосъобразен начин.