Пътна помощ - Стара Загора

Репатриране на джипове

Свържете се с нас!

0878 94 99 12 0899 000 146 0878 94 99 13 transsplav@abv.bg Стара Загора Работно време - 24/7

Фирма „Транс Сплав“ разполага с техника и камион, оборудван с платформа и лебедка за репатриране на аварирали джипове. При възникнало ПТП или авария на пътя в рамките на област Стара Загора, можете да подадете сигнал до нашите колеги (чрез телефоните и бутоните за обаждане на нашия сайт), за да получите бърза и адекватна пътна помощ за вашия джип.

Ако сте закъсали или имате дребен проблем, който може да се отстрани от джипа на място, ние ще ви помогнем с:

  • оглед на джипа и констатиране на проблема;
  • напомване на гуми;
  • смяна на гуми;
  • доставка на гориво, антифриз или други течности;
  • подаване на ток.

Ако сте закъсали с джипа или сте затънали в канавка, дере или друга извън пътна настилка, нашите специализирани камиони и пътна помощ тип паяк ще издърпат джипа ви обратно на пътя.

При нужда от репатрация, ще извозим вашия джип до посочен от вас паркинг или сервиз. Ще ви насочим със съвети за сервизни услуги и при ваше желание можем да ви откараме в нашия сервиз за възможно най-бързо и качествено разрешаване на проблема.

Денонощна пътна помощ и пристигане до 30 минути

Не се колебайте да се свържете с нашите колеги в офиса по всяко време на денонощието. Те работят за вас и вашата сигурност на пътя. При приемане на подаден от вас сигнал, те ще се свържат с най-близкия наш пункт за пътна помощ спрямо вашето местоположение и ние ще реагираме възможно най-бързо.

При случай на забавяне повече от 30 минути поради влошена пътна обстановка заради метеорологични условия, нашите колеги ще държат контакт с вас и ще ви инструктират за това какво да правите до часа на тяхното пристигане.