Пътна помощ - Стара Загора

Репатриране на леки автомобили

Свържете се с нас!

0878 94 99 12 0899 000 146 0878 94 99 13 transsplav@abv.bg Стара Загора Работно време - 24/7

Възползвайте се от нашите услуги в област Стара Загора

При авария или катастрофа с лек автомобил в област Стара Загора се свържете чрез посочените телефони с нас. Ние ще се отзовем в рамките на 30 минути до вашето местоположение и ще реагираме адекватно спрямо възникналата ситуация. Причината може да са прекалено рано сложени летни гуми или пък друга.
Ако сте закъсали или имате дребен проблем, който може да се отстрани от автомобила на място, ние ще ви помогнем с:

  • оглед на автомобила и констатиране на проблема;
  • напомване на гуми;
  • смяна на гуми;
  • доставка на гориво, антифриз или други течности;
  • подаване на ток.

С грижа за вашия автомобил

Фирмата предлага репатриране за всички видове леки автомобили, възможност за издърпване от пространства извън пътното платно (канавки, реки, дерета и пр.), както и извозване на автомобила чрез друг пилотен автомобил или при невъзможност превозното средство да влезе в движение – чрез МПС тип паяк.
При възникнала катастрофа ще извозим вашия автомобил до посочен от вас сервиз или паркинг. При нас можете да се възползвате от безплатен паркинг за катастрофирали автомобили.

Транспорт на пътниците

При възникване на авария или катастрофа, плановете на шофьора и желаната дестинация рязко се променят. Това обаче не е задължително да се случва и за останалите пътници в автомобила.
Възникването на авария или катастрофа не е нужно да се превръща в източник на нови допълнителни проблеми. Ние знаем, че времето на всеки човек е ценно и поради тази причина предлагаме услуга по транспорт на пътниците до посочен от тях адрес.